Skip to content

Hva er russepasset – ARRANGEMENTSPAKKE
Russepasset er Norges største fordel og arrangements-program for russ, med arrangement fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord dekker vi store deler av Norges vidstrakte land. Arrangementene går fra oktober til mai og inkluderer tradisjoner i hvert lokalområde. Hvert område har flere lokale arrangement som er tilpasset de lokale tradisjonene i området
ID-KORT
Russepasset leveres i hardplast visakort format med personalisering.
Kortet kan brukes som russelegitimasjon på russekroer og treff.

ARRANGEMENTPAKKEN
Med Russepasset har du muligheten til å teste russetiden i andre byer uten at dette koster noe ekstra.
* Dette gjelder såfremt lokalt arrangement har kapasitet, er dere flere som skal reise anbefaler vi å sjekke med lokalkontor i forveien.

Bestiller du og betaler arrangementspakken for ditt område innen fristen er du garantert å få Russepasset – Arrangementpakken og adgang til kroene.
Uten Russepasset – Arrangementpakken og ID-Kort kommer man ikke inn på noen av kroene som arrangeres av Russepasset.

Vi ønsker at russetiden skal være for alle og gir derfor denne garantien.
Denne garantien vi gir gjør at det kan komme endringer i programmet på hvor arrangementene blir avholdt.
Alle endringer varsles i god tid før arrangementet.

Russepassets arrangementsbillett for ditt område får du kjøpt via Russepasset.no.
Etter at tilbudsfristen er gått ut vil resterende billetter legges for fullpris.

Har du spørsmål eller lurer på hvem som tar imot bestilling på din skole er det bare å ta kontakt med oss.

Informasjon

Ambassadør

Er du russ neste års russ og ønsker å vær ambassadør for Russepasset. Ta kontakt slik at vi kan sette deg opp på listen og invitere deg til å få den siste informasjonen om russetiden.

Les mer

Sponsor – Van & Buss

Russepasset inngår samarbeidsavtaler med van, buss & vandregrupper for russ. Fyll inn informasjon slik at vi kan behandle deres søknad og ta en prat.

Les mer

Van Avtale

Er du med i en van eller buss og har lyst å ha avtale med oss ? Vi vil gjerne komme i kontakt med dere for å tilby våre avtaler.

Les mer

Dugnad

Vi samarbeider med russen om dugnad. Dette kan vær dugnad i form av arbeid eller dugnadsprodukter. Kontakt oss så vil vi gjerne gjør vårt beste for å hjelpe.

Les mer

Blåtur

Hvert år arrangerer vi Norges største rebusløp for russen. Her finner du mer informasjon om turen. Gjelder Russepasset – Stavanger / Sandnes / Haugesund / Agder.

Les mer

Sørlandstreff

Solen skinner og det danses inn i sene nattetimer på idylliske Odderøya. Dette blir et flott treff med på sørlandets flottes sted med kåringer og artister på scenen.

Les mer

Presentasjon

Hvert år presentere vi mange van og buss på våre sosiale medier. Er du en av de som har lyst på en shoutout på våre kanaler. Send oss tips.

Les mer

Sosiale medier

Vi har flere Facebook sider og sosiale medier du bør følge. Eller hvem vi samarbeider med. Så er dette oversikten du trenger.

Les mer

Lærling

Er du lærling på en skole og fått beskjed om å sende inn lærlingekontrakt for å få godkjent kjøp av Russepasset ID-kort. Dette kan du gjør her ved å sende inn til oss.

Les mer

Back To Top