Skip to content

Russepasset Nord sin arrangementspakke gir tilgang til Russeraven i 18. februar, Temafest 25. mars og Tromsøtreffet 13.-15. mai. Nissefesten 2021 utgår pga av lokale covid-restriksjoner, men dette arrangementet inngår ikke i arrangementspakken.Følg med på Facebook-siden for oppdatering på alle arrangement: www.facebook.com/Russepasset.nord

Russepasset

Nissefest - 20. desember 2023

Russenisser og Santa Babes møtes for å markere at julen straks er i anmarsj. Lokalet dekoreres som om julen betyr alt og det blir som vanlig kåring av ”frekkeste” og mest gjennomførte antrekk. Vinnerne får selvsagt noen flotte premier de kan legge under treet hjemme. Kveldens dj´s blander inn de tradisjonelle, klassiske og dansbare julehits sammen med dagens moderne hits. Merk! Nissefesten er eneste arrangement som ikke inngår i selve arrangementspakken. Vi har valgt å holde den utenfor, da ikke alle har fylt 18 år. Derimot får alle med arrangementspakken halv pris på billetten. Ordinær pris 400,- og 200,- for alle som har bestilt arrangementspakken. Link blir tilsendt på sms.

nord-rave-program

Russerave - februar 2024

Tradisjonen tro så skal all russ i Tromsø og omegn samles på årets Russerave. Antrekket er neon, lightsitcks og kommer du tidlig vil også vårt crew gi deg en makeup med neonsminke. Her passer det perfekt med et lokale fullstappet med all tenkelig lyd og lys som gjør kvelden til et fyrverkeri av en fest. Kun de beste Oslo dj´s innen sjangeren får flybilletter med adresse Tromsø denne kvelden, og du kan bare glede deg. For enkelte starter festen i kantina allerede på dagen. Dato og sted kommer her og på FB siden.

program-kickoff-nord

Temafest - mars 2024

Hvert år lar vi russen selv stemme over hvilket tema man ønsker å ha på en av russefestene. De siste årene har det vært Afterski, Black & White og 90´s party. Hva blir det i år? Vote legges ut på vår Facebookside over nyttår. Kjente Djs sørger også for en formidabel stemning. Premiering av årets outfit for anledningen og beste danseopptreden. Dato og sted kommer her og på FB siden.

Tix TT2018

Tromsøtreffet - 10-11. mai 2024

Alle som kjøper Russepasset Nord sin arrangementspakke, vil komme gratis inn på Tromsøtreffet 2024 – Nord-Norges største Russetreff. Tromsøtreffet ble arrangert for første gang i 2011 og ble en kjempesuksess fra dag en! Russ fra hele Nord-Norge vil i år ta turen til Tromsø for å feire og vise at russen 2024 trolig er det beste russekullet noen gang. Artister og Djs vil garantert sørge for en fantastisk stemning og sammen med arrangøren legge til rett for at dere får uforglemmelig helg. Nord-Norges beste vans på både interiør, lyd, låt mm skal kåres og i tillegg blir det kamp om heder, ære og pokaler i tidenes Bumperball cup mellom gruppene. Artister blir sluppet fortløpende gjennom skoleåret på Facebook-siden til Tromsotreffet, på Instagram @tromsotreffet og TikTok.

Facebook: Facebook.com/Tromsotreffet

272418_363582013717467_2113223379_o
326937_363583883717280_525565748_o
Back To Top